Kayıp genç ormanda bulundu

Düzenleyen:
Kayıp genç ormanda bulundu

YAŞAM Haberleri

Bursa'nın Büyükorhan İlçesinde dün, 'tarlaya gidiyorum' diye evden çıkan ve akli dengesinin yerinde olmadığı öne sürülen 18 yaşındaki Nazif Aydın kayboldu. Aydın bugün ormanlık alanda Jandarma ve AFAD ekipleri tarafından bulundu.

Büyükorhan'ın Aktaş Köyü'nde oturan Nazif Aydın dün tarlaya gitmek için evinden ayrıldı. Çocuklarından daha sonra haber alamayan annesi ve babası, jandarmaya haber verdi. Köyün çevresinde yaptığı aramadan sonuç alamayan jandarma ekipleri, AFAD'dan destek istedi. Dün gece Aktaş Köyü'ne gelen AFAD ekipleri kaybolan genci, bugün saat 15.00 sıralarında köye 12 kilometre uzaklıktaki ormanlık bir alanda buldular. Geceyi ormanda geçirdiğini ve çok korktuğunu söyleyen Nazif Aydın'ın karnını doyuran jandarma, ifadesini aldığı genci daha sonra ailesine teslim etti.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...