Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

‘Bağımlı baba' kızını kaçırdı

Düzenleyen:
‘Bağımlı baba' kızını kaçırdı

YAŞAM Haberleri

İzmir’in Çeşme ilçesinde, 2,5 yaşındaki küçük kız, madde bağımlısı babası tarafından kaçırıldı. Günlerdir bir bilinmez içinde kaybolan çocuk, velayeti annesinde olmasına rağmen; tehditler ile annesine gösterilmiyor. Ortada ise bir “miras kavgası” büyüyor.

İzmir, Çeşme’de anne, baba ayrılığı yine çocukların hayatını alt üst etti… Ozan Mete isimli “madde bağımlısı” olduğu iddia edilen baba, ayrıldığı eşinden olan kızını kaçırıp kayıplara karıştı. Mahkeme tarafından hakkında “uzaklaştırma” kararı da olan baba, eşi Duygu Küçükköstepen’in rızası olmadan aldığı 2,5 yaşındaki kızını, bir daha geri getirmedi. Anne Küçükköstepen, 17 Mayıs, 22.10’da çocuğunu kaçıran baba hakkında, “Kızımın velayeti bende… Onu kaçıran babası, barışmam halinde kızımı getireceğini söyledi. Barışma teklifini reddettiğim için de beni ölümle tehdit ediyor. Mete’nin asıl derdi, barışmak değil. Ailemize kalan mirastan faydalanmak istiyor” ifadelerini kullandı. Anne Küçükköstepen’in şikayeti üzerine Savcılık tarafından, başka suçları da bulunan baba Ozan Mete hakkında ‘yakalama’ kararı çıkarıldı. 

Öte yandan farklı numaralardan aileyi arayan baba Mete’nin, polis tarafından ‘yakalanması’ halinde de Duygu Küçükköstepen’i kızına kavuşamayacağı ile tehdit ettiği, M.M’yi bir aileye bıraktığını ifade ettiği kaydedildi.

‘Bağımlı baba' kızını kaçırdı

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...