Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Atık su borusuna atılan uyuşturucu kepçeyle çıkarıldı

Düzenleyen:
Atık su borusuna atılan uyuşturucu kepçeyle çıkarıldı

YAŞAM Haberleri

İzmir'in Buca ilçesinde düzenlenen operasyonda şüphelilerin, yakalanmamak için atık su borusuna attığı 6 uyuşturucu hap ile 50 gram esrar, kepçeyle kazılarak bulundu

İzmir'in Buca ilçesinde düzenlenen operasyonda zanlıların yakalanmamak için atık su borusuna attığı uyuşturucu, kepçeyle kazılarak çıkarıldı, gözaltına alınan 10 zanlıdan 6'sı tutuklandı. İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucuyla Mücadele Şubesi ekipleri, teknik ve fiziki takibin ardından Buca ilçesinde belirlenen eve operasyon düzenledi. Evde mahkeme kararıyla yapılan arama sırasında şüpheliler, yakalanmamak için uyuşturucuyu, salona gizledikleri, atık su hattına bağlı boruya atarak üzerine su döktü. Ekipler, yaptıkları detaylı incelemede salondaki halının altına gizlenen atık su borusunu fark etti. Belediyeye ait kepçeyle yapılan kazının ardından atık su borusunda 50 gram esrar ile 6 ecstasy hap ele geçirildi.
Operasyonda gözaltına alınan 10 şüpheliden 4'ü serbest bırakıldı, adliyeye sevk edilen S.A, V.Y, B.D, K.B, S.T ile 14 yaşındaki N.C. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...