Arda'nın Barcelona'daki geleceği belirsizliğini koruyor!

Düzenleyen:
Arda'nın Barcelona'daki geleceği belirsizliğini koruyor!

YAŞAM Haberleri

İspanyol basınına göre Katalan temsilcisi Barcelona'da çok fazla forma şansı bulamayan milli futbolcumuz Arda Turan'ın önümüzdeki sene takımda kalıp kalmayacağı belli değil.

İspanya basınında yer alan haberler, Barcelona'nın önümüzdeki sezon kadrosuna 4 önemli futbolcuyu katacağı yönünde. Bir kaç mevkide değişikliğe gitmeye hazırlanan Katalan ekibinde forma giyen Arda Turan'ın işi oldukça zor görünüyor. Yeni transferlerin takıma katılımıyla birlikte milli gururumuz Arda Turan'ın forma bulma şansı gittikçe zorlaşacak.

KALEDE SORUN YOK

Marc-Andre Ter Stegen ve Claudio Bravo gibi iki, iyi kaleciye sahip Barcelona, bu bölgede değişiklik yapmayacak.

SAVUNMADA KÖKLÜ DEĞİŞİKLİK OLCAK

Savunmada ise önemli değişiklikler Katalan ekibini bekliyor. Sözleşmeleri sona eren Dani Alves ve Mascherano'nun yerlerini, en az onlar kadar kaliteli isimlerle doldurmak istiyorlar. Bu bölge için öncelikli hedefler, Arsenal'de forma giyen sağ bek Hector Bellerin ve Everton'un savunmacısı John Stones. Gerrard Pique ve Jordi Alba ise yerlerini korumaya devam edecekler.

Arda'nın Barcelona'daki geleceği belirsizliğini koruyor!
ORTA SAHAYA SÜPER YILDIZ GELECEK

Barcelona orta sahaya, en az bir tane süper yıldız transfer etmek istiyor. Busquets'in yeri garanti, ancak yaşlanan Iniesta ve Rakitic'in yerine, özellikle şampiyonlar liginde yaşanan hayal kırıklığı sonrası, bir büyük transferin olabileceği konuşuluyor. Bu isim de büyük ihtimalle Juventus'un süper çocuğu Paul Pogba.

ARDA'NIN İŞİ ZORLAŞIYOR

Bu transfer gerçekleşirse milli yıldızımız Arda Turan için işler iyice zorlaşacak. Teknik direktör Luis Enrique, Arda'yı forvet hattının kanatlarında değil orta sahada düşünüyor. Arda gelebilecek yeni transfer sonrası yer bulabilecek mi, soru işareti. Yalnız gözüken şu ki; Arda Turan önümüzdeki sezon da Barcelona'da alternatif isim olacak. Umarız milli futbolcumuz, göstereceği üstün performansla, herkesi şaşırtır ve ilk onbirin değişmezlerinden olur.

FORVET HATTI ALTERNATİFSİZ

Messi, Neymar ve Luis Suarez, hiç şüphesiz dünyanın en etkili forvet hattı ancak alternatifsiz oluşları sıkıntı. Yedekten gelip onları zorlayabilecek her hangi bir isim yok. Her hangi birinin sakatlanması halinde, bu bölgede büyük sıkıntı yaşayabilirler. Forvet için düşünülen bir numaralı alternatif isim, Juventus'un genç golcüsü Dybala.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...