Şanlıurfa'daki merkezli uyuşturucu operasyonunda 13 kişi tutuklandı

Düzenleyen:
Şanlıurfa'daki merkezli uyuşturucu operasyonunda 13 kişi tutuklandı

YAŞAM Haberleri

Şanlıurfa merkezli İstanbul ve Siirt illerinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 14 kişiden 13’ü çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Şanlıurfa merkezli İstanbul ve Siirt illerinde uyuşturucu operasyonu düzenlendi. Eş zamanlı düzenlenen operasyonda temin ettikleri uyuşturucu maddeleri Şanlıurfa’da piyasaya süren Şanlıurfa’da 9, İstanbul’da 4 ve Siirt’te de bir kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan zanlılardan 13’ü çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Polisin koçbaşı kullanarak kapılarını kırıp içeri girdiği zanlıların ev ve iş yerlerinde yapılan aramada ise 5 kilo 676 gram kubar esrar, 1 adet hassas terazi, bin 649 adet extacy hap, 30 kilo 33 gram toz esrar, 9 kilo 39 gram kenevir tohumu, 1 adet Captagon hap, 1 adet ruhsatsız av tüfeği ve bu tüfeğe ait 19 adet fişek ele geçirilmiş, olayla ilgili İbrahim Halil K., Hasan K., Tekin Z., Vahap F., Abdulbarik Ç., Kemal Ç., Mahmut T., Mehmet Ali Ü., Mehmet Lokman S., Servet Y., Hasan Y., Yusuf Ç., Mehmet D. ve Gökhan D. gözaltına alınmıştı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...