Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İstanbul merkezli sahte içki operasyonunda 14 kişi gözaltına alındı

Düzenleyen:
İstanbul merkezli sahte içki operasyonunda 14 kişi gözaltına alındı

YAŞAM Haberleri

Bandrolsüz ve sahte içki üretimi ve satışı yaptığı iddia edilen 14 şüpheli gözaltına alındı

 Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamada, İstanbul İl Jandarma Komutanlığına bandrolsüz ve sahte alkollü içki üretimi ve satışı yapıldığına dair yapılan ihbar üzerine, Örgütlü, Kaçakçılık ve Mali Suçlar Soruşturma Bürosunca soruşturma başlatıldığı belirtildi. Açıklamada, soruşturma kapsamında Pendik, Maltepe, Kartal, Sancaktepe, Zeytinburnu, Eyüp, Avcılar, Bağcılar ve Esenyurt ile Sakarya'nın Sapanca ilçesinde 11 ayrı adreste yapılan aramada, sahte içki üretiminde kullanılan makine ve malzemelerle çok sayıda sahte içki ve bandrole el konulduğu kaydedildi.
Açıklamada, "suç işlemek amacıyla örgüt kurma", "örgüte üye olma" ve "5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu'na muhalefet" suçlarını işlediği, "bandrolsüz ve sahte içki üretimi ve satışı yaptığı" iddia edilen 14 şüphelinin gözaltına alındığı bilgisi verildi.
Aranan bir şüphelinin başka suçtan cezaevinde olduğunun tespit edildiği, firari olan 2 şüphelinin ise atılı suçlardan arandığı kaydedilen açıklamada, gözaltında bulunan 14 şüphelinin jandarmadaki işlemlerinin devam ettiği bildirildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...