Daha bir günlük bebeği acımasızca terk etttiler

Düzenleyen:
Daha bir günlük bebeği acımasızca terk etttiler

YAŞAM Haberleri

Sakarya'nın Karasu İlçesi'nde bir evin önünde park halinde bulunan traktörün römorkunda bebek bulundu. Bir günlük kız bebeği Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü görevlileri alarak yuvaya götürdüler.

Sabah saatlerinde, Karasu Kuyumculu Mahallesi'nde kimliği açıklanmayan bir kadın evlerinin önünde park halinde bulunan traktörün römorkundan gelen bebek ağlaması sesini duydu. Kadın traktörün römorkundaki kundağa sarılı bebeği alarak evine götürdü. Kadın daha sonra jandarmayı aradı. Jandarma ve Aile ve Sosyal Politikalar Sakarya İl Müdürlüğü görevlileri eve gelerek bebeği teslim aldı. Sağlık kontrolünden geçirilen, bir gün önce doğduğu bildirilen kız bebek Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü'ne ait yuvaya götürüldü. Jandarma bebeğin anne ve babasını tespit etmek için araştırma başlattı.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...