Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şehit Piyade Uzman Çavuş Korkut, son yolculuğuna uğurlandı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Şehit Piyade Uzman Çavuş Korkut, son yolculuğuna uğurlandı

YAŞAM Haberleri  / AA

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde bölücü terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışmada şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Okan Korkut, Zonguldak'ın Devrek ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Devrek Devlet Hastanesi morgundan alınan Okan Korkut'un (23) cenazesi, konvoy eşliğinde Karşıyaka Mahallesi'ndeki babaevinin önüne getirildi. Burada Kur'an-ı Kerim okunmasının ardından şehidin annesi Neriman, babası Necati ve yakınları taziyeleri kabul etti.

Helallik alınmasının ardından şehidin cenazesi, ilçe merkezindeki Yeni Cami önüne götürüldü. 

Şehit piyade uzman çavuşun ağabeyi Gökhan Korkut, kardeşinin naaşını öpmesinin ardından, "Benim oğlumu toprağa gömecekler, sizi nereye gömecekler" diyerek ağladı.

Şehidin silah arkadaşı olan bir uzman onbaşı ise Korkut'un tabutunu öperek üzerine bir adet mermi bıraktı. Korkut'un naaşının başında, Bingöl'de birlikte uzman çavuşluk eğitimine katıldığı silah arkadaşları bir süre nöbet tuttu.

İl Müftüsü Mürsel Öztürk'ün kıldırdığı cenaze namazının ardından şehidin cenazesi, Yılanlıcakuz köyünde toprağa verildi.

Piyade Uzman Çavuş Okan Korkut, dün Şemdinli'de terör örgütü PKK mensuplarıyla çıkan çatışmada ağır yaralandıktan sonra kaldırıldığı hastanede şehit düşmüştü.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...