Müstakbel damadına kurşun yağdırdı

Düzenleyen:
Müstakbel damadına kurşun yağdırdı

YAŞAM Haberleri

Kırıkkale'nin Yahşihan İlçesi'nde 45 yaşındaki Ferruh Erşan, kızının nişanlısı 28 yaşındaki Yasin Kızıloğlu'nu av tüfeğiyle vurarak öldürdü.

Kırıkkale'nin Yahşihan İlçesi'nde 45 yaşındaki Ferruh Erşan, kızının nişanlısı 28 yaşındaki Yasin Kızıloğlu'nu av tüfeğiyle vurarak öldürdü. Erşan'ın cinayeti, Kızıloğlu'nun kızın dövdüğü için işlediği iddia edildi.

NİŞANLISIYLA GÖRÜŞMEYE GELDİ

Ankara'nın Elmadağ İlçesi'nde adliyede memur olarak çalışan Yasin Kızıloğlu, bugün akşam saatlerinde nişanlısı Gülseren Erşan ile görüşmek için Yahşihan İlçesi'ne geldi.

Müstakbel damadına kurşun yağdırdı

AV TÜFEĞİYLE KIZININ NİŞANLISINI VURDU

Kızıloğlu, Hacıbey TOKİ Konutları'nın önünde nişanlısının babası Ferruh Erşan ile karşılaştı. Burada, nişanlısını dövdüğü iddia edilen Yasin Kızıloğlu ile Ferruh Erşan arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Ferruh Erşan, otomobilinden aldığı av tüfeğiyle Yasin Kızıloğlu'na ateş etti.

KIZIN NİŞANLISI OLAY YERİNDE ÖLDÜ

Vücuduna aldığı 4 kurşunla yere yığılan Yasin Kızıloğlu, olay yerinde hayatını kaybetti.

Silah sesleri üzerine olay yerine sevk edilen polis ekipleri, Ferruh Ersan'ı yakalayarak gözaltına aldı.

ÇİFT 9 TEMMUZ'DA DÜĞÜN YAPACAKTI

Kızıloğlu'nun cesedi, yapılan incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere morga kaldırılırken, çiftin 9 Temmuz'da düğün planı yaptıkları ifade edildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...