Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Diyarbakır'da 10 ton ham petrol ele geçirildi

Düzenleyen:
Diyarbakır'da 10 ton ham petrol ele geçirildi

YAŞAM Haberleri

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı’nca yapılan çalışmada, özel olarak yapılmış ve içerisinde yaklaşık 10 ton ham petrol bulunan 40 ton kapasiteli akaryakıt tankeri ele geçirildi.

Konuya ilişkin Diyarbakır Valiliği’nden yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ve Çermik/Gürüz İlçe Jandarma Karakol Komutanlığı’nca kaçakçılık ile mücadele kapsamında yol kontrol ve arama faaliyeti icra edildiği belirtildi. Açıklamada, “İcra edilen yol kontrol ve arama faaliyeti esnasında, Diyarbakır-Çermik karayolunda şüphe üzerine durdurulan kamyonda yapılan aramada kamyonun kasası içerisinde özel olarak yapılmış içerisinde yaklaşık 10 ton ham petrol bulunan 40 ton kapasiteli akaryakıt tankeri ele geçirilmiştir. Cumhuriyet Savcılığının talimatı ile ele geçirilen ve suçta kullanılan 1 adet tanker, tanker içerisinde bulunan 10 ton ham petrol ve suçta kullanılan malzemelere el konulmuş, olay ile ilgili olarak 1 şüpheli gözaltına alınmış, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konulmuştur. Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması ve kaçakçılıkla ile mücadele kapsamında yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam edilecektir” denildi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...