Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gaziantep'te feci kaza, 3 kişi hayatını kaybetti

Düzenleyen:
Gaziantep'te feci kaza, 3 kişi hayatını kaybetti

YAŞAM Haberleri

Antalya'dan bir yakınlarına taziyede bulunmak için Şanlıurfa'ya giden ailenin içinde bulunduğu otomobil dereye devrildi. Feci kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de öldü...

Gaziantep'in Nizip ilçesinde meydana gelen trafik kazasında biri bebek 3 kişi hayatını kaybetti, bir kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, Abdullah Özçakar (52) idaresindeki 07 AOV 80 plakalı otomobil, Gaziantep-Şanlıurfa otoyolunun 24. kilometresinde dereye devrildi. Kazada, sürücü ile otomobildeki Azime (28) ve 2 aylık Gülnisa Özçakar olay yerinde yaşamını yitirdi. Yaralanan Ömer Dakkak (37), 112 Acil Servis ekiplerince Nizip Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kaza haberini öğrenip hastane bahçesine gelen Özçakar ailesinin yakınları fenalaştı. Bu arada, Antalya'da yaşayan ailenin, bir yakınlarının taziyesi için Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesine gittikleri öğrenildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...