Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Katırı hayatını kurtardı

Düzenleyen:
Katırı hayatını kurtardı

YAŞAM Haberleri

Karabük’te, çıra yapmak için ormana giden yaşlı adamın katırı kendi kendine eve gelince telaşlanan ailesi, durumu jandarmaya bildirdi. Yaşlı adam 30 saat sonra ormanda yaralı halde bulundu.

Karabük merkeze bağlı Başköy köyünde oturan ve dün sabah saat 08.00 sıralarından katırıyla köy yakınındaki ormanlık alanda bulunan çam ağaçlarından çıra yapmak için çıkan Hasan Aydoğdu (73), bir daha geri dönmedi. Akşam geç saatlerde Aydoğdu’nun katırı eve yalnız dönünce ailesi durumu jandarma ekiplerine bildirdi. Ormanlık alana gelen AFAD ve jandarma ekipleri gece geç saatlere kadar yaptığı aramalardan bir sonuç alamadı. Ekipler, sabah saatlerinde yeniden başladıkları aramalar sonucunda yaklaşık 30 saat sonra yaşlı adamı evinden yaklaşık 2 kilometre uzaklıkta ormanın içindeki bir vadide yerde yaralı halde yatar vaziyette buldu. Katırın üzerinden attığı ve vücudunda ezilmeler bulunan Aydoğdu, AFAD ekipleri tarafından ormanlık alanda sedye yardımı ile yola kadar taşındı. Burada olay yerine çağrılan ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan yaşlı adam tedavi altına alındı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...