HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Diyarbakır'da silahlı kavga yaralılar var

Düzenleyen: /
Diyarbakır'da silahlı kavga yaralılar var
Diyarbakır, Kavga, Haberler, Haber

YAŞAM Haberleri

Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesinde alacak verecek meselesi yüzünden iki grup arasında yaşanan silahlı kavgada, 2 kişi yaralandı. Kavgada, çevrede bulunan 3 iş yeri ve 3 araba da kurşunların hedefi olarak maddi hasar gördü.

Olay, merkez Yenişehir ilçesi Ali Emiri 6. Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, aralarında alacak verecek meselesi olan iki grup burada görüşmek için sözleşti. Gruplar arasında yaşanan sözlü tartışma kavgaya dönüştü. Silahların da kullanıldığı kavgada, 2 kişi yaralandı. Kavga, kısa sürede olay yerine gelen polis ekiplerinin müdahalesi ile sona erdi. Yaralılar, olay yerine çağrılan ambulanslarla Diyarbakır Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak, tedavi altına alındı Kavgada, kurşunların hedefi olan 3 iş yeri ile 3 arabada da hasar oluştu. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...