Minibüse sıkışan sürücünün ilk sözleri bu oldu

Düzenleyen:
Minibüse sıkışan sürücünün ilk sözleri bu oldu

YAŞAM Haberleri

Konya'da iki araç ile ağaca çarpan minibüste sıkışan sürücü 37 yaşındaki Ali Kartal, sıkıştığı yerden itfaiye ekipleri tarafından çakartılırken acısını unutup "Telefonum nerede?" diye sordu.

Kaza, saat 04.15 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Kerkük Caddesi üzerinde meydana geldi. Ali Kartal, yönetimindeki 42 AN 294 plakalı minibüsle caddede giderken henüz bilinmeyen nedenle direksiyon kontrolünü yitirdi. Park halindeki bir kamyonet ile bir otomobile çarpan minibüs, ardından ağaca çarparak durabildi.Hasar gören minibüs içinde sıkışan sürücü Ali Kartal için olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekibinin sıkıştığı yerden çıkarmaya çalıştığı Ali Kartal'ın, "Telefonum nerede? Burada bir yerlerde olacak" diyerek  bulunmasını istemesi dikkati çekti.Sürücü Ali Kartal, itfaiye ekibinin uzun uğraşları sonrası sıkıştığı yerden kurtarılarak ambulansla Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Doktorlar Kartal'ın hayati tehlikesinin bulunduğunu ve tedavisinin sürdüğünü söyledi.

Minibüse sıkışan sürücünün ilk sözleri bu oldu

Minibüse sıkışan sürücünün ilk sözleri bu oldu

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...