Antalya'da silahlı saldırı, çok sayıda yaralı var

Düzenleyen:
Antalya'da silahlı saldırı, çok sayıda yaralı var

YAŞAM Haberleri

Antalya'nın Gazipaşa İlçesi'nde henüz kimliği belirlenemeyen kişilerce Yurdakul Kılıç'a düzenlenen silahlı saldırıda, 7 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.

Gazipaşa İlçesi'ndeki olay, saat 11.30 sıralarında İnönü Caddesi'nde meydana geldi. Alacak- borç anlaşmazlığı yüzünden Yurdakul Kılıç'ı otomobille takip eden 5 kişi, İnönü Caddesi'ndeki PTT Şubesi önünde durdu. Yudakul Kılıç'ın PTT'ye girmesi üzerine şüpheliler, tabancalarla Kılıç'a ateş açtı. Ateş sonucu PTT'de şoför olarak çalışan Sabri Gökpınar, çeşitli yerlerine isabet eden 3 kurşunla yaralandı. Yara almadan kurtulan Yurdakul Kılıç ise yandaki Türk Telekom Şubesi'ne sığındı. Bu sırada arkadan gelen saldırganlar yeniden ateş etmeye başladı. Yurdakul Kılıç vücuduna isabet eden 2  kurşunla yaralanırken, olay yerinde bulunan Erhan Ünal, Tuncay Çelen, Faruk Nafiz Yüksel, Şakir Tuncel ve Celal Karatay da çeşitli yerlerinden vuruldu. 
Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, saldırganlar plakası tespit edilemeyen otomobille kaçtı. Sağlık görevlilerinin müdahale ettiği yaralılar, ambulanslarla Gazipaşa ve Alanya devlet hastanelerine sevk edilerek tedaviye alındı.
Çevredeki güvenlik kamerası görüntülerine el koyan polis, saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...