Seri katilin babası konuştu!

Düzenleyen:
Seri katilin babası konuştu!

YAŞAM Haberleri

3 cinayetten aranan Atalay Filiz'in pilot babası emniyette ifade verdi.

Ankara'da 3 yıl önce Tümgeneral Hasan Hüseyin Demirarslan'ın oğlu Göktuğ Demirarslan ile Rus sevgilisi Elena Radchikova'yı öldürmekten aranırken, geçen hafta Tuzla'da tarih öğretmeni Fatma Kayıkçı'yı öldüren Atalay Filiz'i yakalama çalışması İzmir Çeşme'de yoğunlaştırıldı.

"ÇALIŞKAN, EFENDİ BİR ÇOCUKTU"

Bu arada emekli albay THY pilotu babası İlhan Filiz önceki gün emniyette 5 saat ifade verdi. Baba Filiz ifadesinde "Ankara'daki olaydan 2 gün önce görüştüm. Ondan sonra kendisine ulaşmaya çalıştım ama ulaşamadım. Psikolojik olarak herhangi bir tedavi görmedi. Çok çalışkan, efendi bir çocuktu, nasıl bu hale geldi anlamakta güçlük çekiyorum" dedi.

Seri katilin babası konuştu!

1992'DE YUNAN JETİNİ DÜŞÜRMÜŞ

1992'de Ege'de Yunan jetini düşürmesiyle de adı duyulan pilot baba ifadesinde şunları anlattı: "Atalay, ben Bandırma'da görevli olduğum dönemde dünyaya geldi. Bir de kızım var. Galatasaray Lisesi'nde okudu. Fransa'da 11 No'lu üniversitede biyoloji ve genetik üzerine lisans ve yüksek lisans yaptı. 5 yıl Fransa'da kaldı. 2011'de Türkiye'ye döndü. 2012'de İsviçre'ye giderek eğitim vizesi için kaldı. Aynı yıl Türkiye'deki üniversitelere yüksek lisans başvurusu yaptı. ODTÜ kabul etti. Biz İstanbul'dayız. O üniversite için Ankara'ya yerleşti."

"LİZBON'U BİLMİYORUM"

İlhan Filiz'e, oğlunun Ankara'daki cinayetlerden sonra Portekiz Lizbon'da annesi ve kardeşiyle buluşup buluşmadığı soruldu. Filiz, "Dediğim gibi, kendisinden haber alamadık. Eşim ve kızım tatil amaçlı Lizbon'a gitti. Lizbon'da oğlumla herhangi bir görüşme olmadı. Lizbon'a gidip gitmediğini bilmiyorum" dedi. İlhan Filiz, oğlunun saklandığı iddia edilen Hadımköy'deki depo için de "Deponun parasını 2 yıldır ödemiyorum" dedi.

2 CEP TELEFONU İNCELEMEDE

Atalay Filiz'in Tuzla'da Fatma Kayıkçı'yı öldürmeden önce 2 cep telefonu kullandığı belirlendi. Polis, cinayetten sonra kapanan telefonları inceliyor.

Öte yandan Atalay Filiz'in İzmir'de bir internet kafede kullandığı bilgisayarın klavyesindeki parmak izi örneği ile cinayet mahallindekinin örtüştüğü tespit edildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...