Bahçelievler'de işyerine silahlı baskın anı kamerada

Düzenleyen:
Bahçelievler'de işyerine silahlı baskın anı kamerada

YAŞAM Haberleri

Bahçelievler'de 3 milyon dolar borcun tahsilatı için gittikleri işyerine kurşun yağdıran çete çökertildi. 2 kişinin vurulduğu baskın anı ise güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

İstanbul Bahçelievler'de15 Mart tarihinde, tekstil alanında faaliyet gösteren işyerine, 3 milyon dolar borcun tahsilatı için kurşun yağdıran çete çökertildi. İşyerinde çalışan 2 kişinin vurulduğu baskın anı ise güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

POLİS TEKNİK VE FİZİKİ TAKİP BAŞLATTI

2 işyeri çalışanının yaralandığı baskınla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri, işyerine ait güvenlik kamera görüntülerini inceledi. Yapılan incelemelerin ardından şüphelileri tespit eden polis ekipleri, teknik ve fiziki takip başlattı.

OPERASYONLA 6 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Polis ekipleri yapılan takiplerin ardından geçtiğimiz Salı günü Düzce ve İstanbul'da şüphelilerin adreslerine yönelik operasyon düzenledi. Operasyon kapsamında 6 şüpheli gözaltına alınırken, 3 tabanca ve 42 adet mermi ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler sorgulanmak üzere emniyete götürülürken, adreslerinde bulunamayan 2 şüphelinin yakalama çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.

ÇALIŞANLARIN VURULMA ANI GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Polis ekipleri tarafından incelemeye alınan görüntülerde, çete üyelerinin işyerine gelerek çalışanlarla tartıştığı görülüyor.Yaşanan tartışmanın ardından işyerinden ayrılan şüpheliler, yaklaşık 10 dakika sonra tekrar geldikleri görülüyor. İşyerine giren şüpheliler,çalışanlara doğru ateş ettikleri görülüyor. İşyeri çalışanları yerlere yatarken, silahlı saldırganlar ise olay yerinden koşarak uzaklaşıyor.

GÖZDAĞI VERMEK İÇİN ÇALIŞANLARI VURDU

Emniyette sorguya alınan şüphelilerin, Barış S. isimli şüphelinin liderliğini yaptığı organize suç çetesinin üyeleri oldukları ve başkası adına 3 milyon dolar borcun tahsilatı işyerine gittikleri ve gözdağı vermek için çalışanları vurdukları ortaya çıktı. Gözaltına alınan şüpheliler, geçirildikleri sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...