Otogar'da kavga dehşeti

Düzenleyen:
Otogar'da kavga dehşeti

YAŞAM Haberleri

Bayrampaşa'daki Büyük İstanbul Otogarı'nda iki grup arasında çıkan kavgayı polis havaya ateş açarak ayırdı. Kavganın ortaya çıkan görüntülerinde ise kalabalık arasındaki bir kişinin 'keleşi al gel' diye seslendiği duyuldu.

4 Haziran Cumartesi günü öğlen saatlerinde Bayrampaşa'daki Büyük İstanbul Otogarı'nda iki grup arasında tartışma çıktı.Taksici oldukları belirtilen grup arasındaki tartışma kısa sürede yumruklu sopalı kavgaya dönüştü. Çevredeki vatandaşların ayıramadığı kavgayı olay yerine gelen polis havaya ateş açarak ayırdı.

Polisin havya ataşe açtığı anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerde iki grubun kavga ettiği görülüyor.Olay yerine gelen polisin grubun ayrılması için havaya ateş açtığı görülüyor. Polisin 6 el havaya ateş açtığı görülürken grubun bu sayede ayrıldığı görüntülere yansıyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...