2 yaşındaki çocuk az kalsın aslanın yemi olacaktı!

Düzenleyen:
2 yaşındaki çocuk az kalsın aslanın yemi olacaktı!

YAŞAM Haberleri

Japonya’da bir hayvanat bahçesinde cam kafesin arkasından aslanları izleyen 2 yaşındaki bir çocuk aslanın saldırısından aradaki cam sayesinde kurtuldu.

Chiba kentinde ailesiyle birlikte hayvanat bahçesine giden 2 yaşındaki bir çocuk aslanları izliyor ve ailesi tarafından videoya çekiliyor. Çocuğun arkasını döndüğü sırada ise bir aslan hızla çocuğa doğru koşuyor ve çocuğa saldırıyor. Ancak aslan arada bulunan kalın cama çarpıyor ve bu emeline ulaşamıyor. Arka ayaklarının üzerine çıkarak ön ayaklarıyla camı tırmalayan aslan geçidin olmadığını anlıyor. Çocuk da aslanın cama çarpmasından çıkan sesle irkiliyor ve arkasını dönüyor.
Nisan ayında ziyaretçilerin aslanlara daha fazla yaklaşabilmesi için konulan cam 180 kilo ağırlığındaki aslanın saldırısından 2 yaşındaki çocuğu korumuş oldu. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...