Üzen haberler peş peşe geldi, ölü sayısı 4 etti!

Düzenleyen:
Üzen haberler peş peşe geldi,  ölü sayısı 4 etti!

YAŞAM Haberleri

Yaz ayları beraberinde boğulma vakalarından ölüm haberlerini de getirdi. Önce Van ardından da Mersin, dikkat bilanço artıyor...

Mersin’in Bozyazı ilçesinde, orman yangınlarına müdahale için oluşturulan su toplama çukuruna giren iki kişi boğularak öldü. Edinilen bilgiye göre olay, Bozyazı ilçesi Beyreli Mahallesi Karabucak mevkiinde meydana geldi. Adaçayı toplamak için Karabucak mevkiine giden biri çocuk 3 kişi, bir süre sonra ormanda birbirlerinden uzaklaştı. 14 yaşındaki E.T. isimli kız çocuğu beraber adaçayı toplamaya gittiği Mahmut Oktan (36) ile akrabası Sezer Kurt’u (30) aramaya başladı. E.T., bir süre sonra orman yangınlarına müdahale için oluşturulan su toplama çukuruna ulaştığında, Oktan ile Kurt’un elbiselerini gördü. Tüm çağrılarına rağmen akrabalarından yanıt alamayan kız çocuğu, daha sonra yakındaki bir yerleşim birimine giderek yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine giden polis ve jandarma ekipleri, kayıp şahısları bulmak için araştırma yaparken, Bozyazı Orman İşletme Müdürlüğü ve Sivil Savunma ekipleri de gölette arama çalışması başlattı. 4 metre derinlikteki su toplama çukurunda arama-tarama faaliyetlerinden sonuç alınamayınca, göletteki su boşaltıldı. Suyun boşaltılmasıyla göletin dibinde Mahmut Oktan ve Sezer Kurt’un cansız bedenine ulaşıldı.Bozyazı Devlet Hastanesi morguna kaldırılan iki şahsın cenazesi daha sonra otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Öte yandan bu sabah saatlerinde de Van'da Muradiye Şelalesi'ni gezdikten sonra yanındaki gölete yüzmek için giren öğrencinin cesedine ulaşılmıştı. Edinilen bilgilere göre, Muş'un Bulanık ilçesinden gelen iki öğrenci, dün şelalenin yanında bulunan gölete girdi. Gölette kaybolan öğrencilerden birinin cesedi dün vatandaşlar tarafından çıkarılırken, diğeri ise tüm aramalara rağmen bulunamadı. Bugün sabah saatlerinde Van'dan gelen dalgıç polislerce yapılan aramalarda, saat 10.00 sıralarında Özcan Cantepe'nin de cansız bedenine ulaşıldı. 

Göletten çıkarılan Cantepe'nin cenazesi savcı ve polisler nezaretinde Muradiye Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Cesedin, otopsinin ardından Van Adli Tıp Kurumu'na gönderileceği belirtildi. 
Bulanık ilçesinden dün akşam gelen Özcan Cantepe'nin ailesi de Muradiyeli vatandaşlar tarafından misafir edilirken, sabah saatlerinde geldikleri olay yerinde cesedin çıkarılmasıyla gözyaşlarına boğuldu. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...