Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Öğrenci otobüsü faciasında sıcak gelişme

Düzenleyen:
Öğrenci otobüsü faciasında sıcak gelişme

YAŞAM Haberleri

Ölenlerden ve kimliği belirsiz ilk kişinin Müzeyyen Keskin olduğu belirlendi.

Hayatını kaybeden 14 kişinin yaşları henüz açıklanmazken, Beritan Geyik, Nehir Uludağ, Bahadır Karakurt, Meral Sarı, Yağmur Keskin, Merve Gül Pembe, Baver Geyik ve Umut Ayas'ın çocuk, Hayriye Nur Seviner, Sevgi Ayas, Ahmet Cebeci, Sultan Geyik, Feruşah Esen (midibüs şoförü) ve Müzeyyen Keskin'in ise yetişkin olduğu bildirildi. 
KAZA GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI
Toplam 14 kişinin öldüğü, 26 kişinin de yaralandığı kaza, bir akaryakıt istasyonunun güvenlik kamerası ile kaydedildi. Görüntülürde, kavşakta önünde bekleyen TIR'ı sollayan Ferruhşan Esen'in kullandığı 31 KLY 69 palakalı midibüs, bu sırada kavşakta sağ taraftan gelen bir otomobil ile çarpışıp, kontrolden çıkarak sulama kanalına devriliyor. Kazayla ilgili soruşma devam ediyor.

Osmaniye-Kozan karayolu Cevdetiye köyü yakınlarında İskenderun ilçesinden geziye giden öğrencileri taşıyan midibüs DSİ'ye ait sulama kanalına devrildi. Kazada 1'i öğretmen 6'sı öğrenci, 7 veli hayatını 14 kişi hayatını kaybetti, 23 kişi de yaralanmıştı. Namık Kemal Caddesi'nde bulunan gelen öğrenci yakınları, haber almak için okul bahçesinde çevresinde beklemeye başladılar. Öğrenci ve veli yakınlarının okul bahçesinde bekleyişi sürüyor.
Öğrencileri geziye Milli Eğitim Müdürlüğü'nden izin almayan sınıf öğretmenlerinin götürdüğü ortaya çıktı. Sınıf Öğretmeni Ahmet Cebeci'de kazada hayatını kaybetti.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...