Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ölmeden önce son fotoğraf

Düzenleyen:
Ölmeden önce son fotoğraf

YAŞAM Haberleri

Osmaniye'deki korkunç kazada hayatını kaybedenlerden Nur Sevinen, son olarak sosyal medya hesabından İskenderun-Osmaniye yolunda oldukları sırada çekilen bir fotoğraf paylaşmış.

Osmaniye’de meydana gelen kazada hayatını kaybeden 14 kişinin isimleri belli oldu. Kazada hayatını kaybedenlerden Nur Sevinen, son olarak İskenderun-Osmaniye yolundan bir fotoğraf paylaşmıştı. Kazada, midibüste bulunan çocuklar Beritan Geyik, Baver Geyik, Nehir Uludağ, Bahadır Karakurt, Meral Sarı, Yağmur Keskin, Umut Ayas ve Merve Pembe, öğretmen Ahmet Cebeci, veliler Sultan Geyik, Sevgi Ayas, Nur Seviner ve Müzeyyen Keskin ile şoför Feruşah Esen yaşamını yitirdi.
Ölmeden önce son fotoğraf
Kazada hayatını kaybedenlerden Nur Sevinen, son olarak sosyal medya hesabından İskenderun-Osmaniye yolunda oldukları sırada çekilen bir fotoğraf paylaşmıştı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...