Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Çift kol nakli olmuştu, şimdi halay çekiyor

Düzenleyen:
Çift kol nakli olmuştu, şimdi halay çekiyor

YAŞAM Haberleri

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde, motosiklet kazasında yaşamını yitiren Emin Konar'ın bağışlanan iki kolu nakledilen Adıyamanlı Mustafa Sağır, Antalya'da halay çeken hemşerilerini görünce eşlik etti.

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde 4 ay önce Prof. Dr. Ömer Özkan ve ekibi tarafından çift kol nakli gerçekleştirilen Mustafa Sağır, RUAN Fuarcılık tarafından Antalya Cam Piramit'te birincisi düzenlenen 'Adıyaman Tanıtım Günleri'nde Adıyaman merkez ve ilçelerinden gelen hemşerileriyle buluştu, stantları gezip özlem giderdi. Kendisinin de Adıyaman'ın Besni İlçesi'nden olduğunu, bu fuarın açıldığını duyunca babası Mustafa Sağır ile birlikte ziyarete geldiğini söyleyen Sağır, şöyle dedi:
"Bir Adıyamanlı olarak, Antalya'da düzenlenen Adıyaman tanıtım günlerine katılmak çok güzel. Doğduğum şehrin gelenek ve göreneklerini yaşamak ve yaşatmak için Antalya'ya gelen hemşerilerimi görmek çok güzeldi. Adıyaman'ın yöresel yemeklerini, tarihini tanıtan bu tür organizasyonların daha da artırılmasını isterim. Çok duygulandım, halay çeken hemşerilerimi görünce dayanamadım. Onların davetini kıramayıp halaya katıldım. Çok güzel bir gün geçirdim."
Adıyaman Tanıtım Günleri'nin çok güzel ve coşkulu geçtiğini söyleyen RUAN Fuarcılık temsilcisi Selen Kara, "Etkinlikte çok önemli bir ziyaretçimiz vardı. Çift kol nakli olan hemşerimiz Mustafa Sağır da gelip alanımızı ziyaret etti. Kendisinin de memnun olduğunu zannediyorum" diye konuştu.
Çift kol nakli olmuştu, şimdi halay çekiyor
Çift kol nakli olmuştu, şimdi halay çekiyor
 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...