Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Nikah masasında 6.6.2016 yoğunluğu

Düzenleyen:
Nikah masasında 6.6.2016 yoğunluğu

YAŞAM Haberleri

Kayseri'nin merkez ilçesi Melikgazi'nin Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 6 rakamının uyumu nedeniyle 6 Haziran 2016 (6.6.2016) gününe özel nikah kıydırmak isteyen 35 çiftin Melikgazi Belediyesi Nikah Memurluğu’na aylar öncesinden başvuruda bulunduğunu bildirdi.

Akılda tutulması kolay günlerde nikâh işlemleri yaptırmak isteyen çiftlerin aylar öncesinden Melikgazi Nikah Memurluğu’na başvurduğunu belirten Başkan Memduh Büyükkılıç şöyle dedi: "Özellikle yeni evlenecek çiftler için önemli günler vardır. Bunlardan birisi de nikah tarihidir. Bu tarihi kalıcılaştırmak ve daha anlamlı olmasını sağlamak ve anımsanmasını kolay kılmak adına gençlerimiz bu günleri tercih etmektedir. Melikgazi Belediyesi’ne 06.06.2016 tarihi için nikah kıydırmak isteyen çiftler tarafından aylar öncesinden adeta rekor başvuru oldu ve 35 çiftimize gün verdik." 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...