Ölen eşinin yerine aday oldu, sonucu duyunca gözyaşlarına boğuldu

Düzenleyen:
Ölen eşinin yerine aday oldu, sonucu duyunca gözyaşlarına boğuldu

YAŞAM Haberleri

Niğde'de kanserden ölen muhtar eşinin yerine aday olan 3 çocuk annesi Semiha Özer, kazandığı seçim sonrası gözyaşlarına boğuldu.

Niğde'de merkeze bağlı Ahi Paşa Mahallesi'nde 30 Mart 2014 seçimlerinde muhtar seçilen Yüksel Özer'in kanser hastalığından ölmesinin ardından, mahalle sakinleri yeniden muhtarlık seçimi için sandığa gitti.

EŞİNDEN KALAN KOLTUĞU DEVRALDI

6 ay önce ölen eski Muhtar Yüksel Özer'in eşi Semiha Özer de muhtarlık için aday oldu. Semiha Özer, Ahi Paşa Mahallesi Muhtarı seçilerek eşinden kalan koltuğu devraldı. 174 oyun kullanıldığı seçimde oy sayıları Semiha Özer 69, Nihat Başak 64, Güngör Karataş ise 3 oy şeklinde gerçekleşti.

SONUÇLAR AÇIKLANINCA GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

3 çocuk annesi olan Semiha Özer, seçim sonuçlarının açıklanmasıyla gözyaşlarına boğuldu.

"SEÇİMLERDE HEP EŞİMİN YANINDAYDIM"

Semiha Özer, daha önceki seçim boyunca ölen eşinin yanında olduğunu söyledi. Buruk bir sevinç yaşadığını söyleyen Özer, "Eşimin ikinci dönem muhtarlığıydı. 6 ay önce kanser hastalığından vefat etti. Eşimin ölmesiyle onun yarım kalan muhtarlığını tamamlamak için aday oldum. Mahalle sakinleri ciddi destek verdiler. Önceki seçimlerde eşimle birlikte buradaydım; şu anda tekim, inşallah hayırlısı olur." dedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...