Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kaza Mağdurları Derneği Başkanı 18 yaşındaki kızı mağdur etti

Düzenleyen:
Kaza Mağdurları Derneği Başkanı 18 yaşındaki kızı mağdur etti

YAŞAM Haberleri

Trafik Kazası Tüm Mağdurları Derneği Başkanı'nın, 18 yaşındaki kıza aracıyla çarpıp ambulansı ve polisi aramadığı aileye de dava için dernek avukatını önerdiği ortaya çıktı.

Trafik Kazası Tüm Mağdurları Derneği Başkanı Hamdi Kançağı, karıştığı kazanın ardından yaptıklarıyla tartışma çıkarttı.

1 AYDIR YATAKTAN ÇIKAMIYOR

Olay İstanbul'da 4 Mayıs'ta yaşandı. Trafik Kazası Tüm Mağdurları Derneği Başkanı Hamdi Kançağı, aracıyla 18 yaşındaki Helin Bulut'a çarptı. Önce hastaneye kaldırılan Bulut, sağ ayak bileğindeki kırıklar nedeniyle ameliyat oldu. Ayağına platin takılan ve 1 aydır yataktan çıkamayan genç kız eğitimini de yarım bırakmak zorunda kaldı.

"AMBULANSI DA 155'İ DE ARAMADI"

Kızına çarpan sürücüden şikâyetçi olduklarını belirten baba Veysi Polat olayı şöyle anlattı: "Kızımı arabasıyla hastaneye götürmüş. Ne 155'i aramış ne de ambulansı. Tutanak tutulmamış. Kaza Mağdurları Derneği'nin Başkanı nasıl böyle davranır? Götürdüğü hastanede hekim 3 farklı teşhis koydu, şüphelendik. İyi bir doktor istedik 'Masraf olur' dedi. Üstüne bir de dava için kendi dernek avukatını teklif etti. Sizin mağdur ettiğiniz bir kişiyi sizin avukatınız nasıl savunur?" Hamdi Kançağı ise kendini şu sözlerle savundu: "Ufacık bir dokunmayla yere oturdu genç kız. Hemen aracımla hastaneye götürdüm..."

"O DA KAZA MAĞDURU NEDEN AYRIM YAPALIM"

155 Polis-İmdat hattını aramadığını kabul eden Kançağı, hastanede görevli polise bilgi verdiğini belirtti. Dernek avukatının davaya bakmasını istediğini belirten Kançağı, "Biz kaza mağdurlarına yardım ediyoruz. O da kaza mağduru neden ayrım yapalım ki!" diye konuştu.

Kançağı hakkında "taksirle yaralama" suçundan hazırlanan polis fezlekesi savcılığa gönderildi. habertürk

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...