2 kök Hint kenevirine 16 yıl 8 ay hapis

Düzenleyen:
2 kök Hint kenevirine 16 yıl 8 ay hapis

YAŞAM Haberleri

Kayseri’de, kiraladıkları otomobilde 2 kök hint keneviri ile yakalanan iki arkadaş, 'uyuşturucu ticareti yapmak' suçundan ayrı ayrı 8 yıl 4 ay, toplamda ise 16 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Kiraladıkları otomobille alacak anlaşmazlığını nedeniyle Gaziantep’in Islahiye ilçesine giden Bülent Karacan (44) ve Koray Mehmetoğlu (48), birkaç gün sonra buradan aldıkları hint keneveri ile Kayseri’ye dönüşe geçti. Develi İlçesi'nde jandarma ekipleri içinde iki kişinin olduğu otomobili durdurdu ve arama yaptı. Aramada, 2 kök hint keneviri de ele geçirildi. Kayseri 1'inci Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın bugünkü duruşmasına Çankırı Kapalı Cezaevi'nde tutuklu sanık Bülent Karacan, Sesli ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile katılırken, diğer sanık ise mahkeme salonunda hazır bulundu. Koray Mehmetoğlu’nun ehliyeti olmadığı için beraber gittiklerini söyleyen Karacan, ''Suçlamaları kabul etmiyorum. Uyuşturucu ticareti yapmadım. Dönüşte Adana yolunu kullanma nedenim, Koray’ın 'Manzarayı izleye izleye gidelim' demesinden kaynaklıdır” dedi. Tutuklu diğer sanık Koray Mehmetoğlu ise uyuşturucu kullanıcısı olduğunu ve pişman olduğunu söyledi. Mahkeme heyeti yapılan yargılama sonucu her iki sanığa “Uyuşturucu ticareti yapmak“ suçundan 8'er yıl 4'er ay hapis cezası verdi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...