Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yüksekovalılar ilk iftarı çadırda açtı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Yüksekovalılar ilk iftarı çadırda açtı

YAŞAM Haberleri  / AA

Sokağa çıkma yasağının kısmi zamanlı kaldırıldığı Yüksekova'da, terör örgütünün saldırıları nedeniyle evleri hasar gören vatandaşlar çadırlarda iftar açtı.

İlçede 13 Mart'ta başlatılan "Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ramazan Gülle Operasyonu" kapsamında ilan edilen sokağa çıkma yasağının kısmi zamanlı kaldırılmasıyla geri gelen vatandaşlar, kurdukları çadırlarda hasar tespit çalışmalarının tamamlanmasını bekliyor.

Evleri terör örgütü mensuplarınca kullanılmaz hale getirilen vatandaşlar, ramazanı bu çadırlarda karşıladı.

Ailesiyle iftarlarını çadırda açan Feyzullah Turgay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçede yaşanan saldırılar nedeniyle yaklaşık 3 aydır evlerini terk ettiklerini söyledi.

Çok sıkıntı yaşadıklarını, çatışmalarda büyük hasar gören evlerine giremediklerini anlatan Turgay, "Evimiz yakılmış. Her yeri berbat etmişler. Artık huzur gelsin. Barış, kardeşlik, birlik ve beraberlik istiyoruz. Başka bir şey istemiyoruz" dedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...