HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Kağıthane’de silahlı saldırı : 1 ölü, 3 yaralı

Düzenleyen: /
Kağıthane’de silahlı saldırı : 1 ölü, 3 yaralı
Kağıthane, Haber

YAŞAM Haberleri

Kağıthane'de kimliği belirsiz motosikletli 2 kişi bir otomobile silahlı saldırı düzenledi. Meydana gelen olayda otomobilde bulunan 3 kişiden biri öldü, 2 kişi de yaralandı. Yaşanan olayda yoldan geçmekte olan bir kişi de hafif yaralandı.

Olay, Nurtepe Mahallesi Osmanpaşa Caddesi üzerinde, saat 19.30 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, kimliği belirsiz motosikletli 2 kişi seyir halindeki 34 NL 5356 plakalı otomobile uzun namlulu silahla ateş açtı. Meydana gelen olayda otomobilde bulunan, İbrahim Akyıldız (33), Metin Özer (27) ile Kılıç Arslan (17) yaralandı. Yoldan geçmekte olan bir kişi de vücuduna isabet eden kurşunla hafif yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. olay yerine gelen sağlık ekipleri durumu ağır olan İbrahim Akyıldız’ı, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Hastaneye kaldırılan Akyıldız, yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Diğer yaralılar ise çevre hastanelere kaldırıldı. Yaralıların tedavisi ise devam ediyor.
Polis saldırıyı gerçekleştiren 2 kişiyi yakalamak için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...