HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Resmen dalga geçtiler! Bu hırsızlar çok pişkin...

Düzenleyen:
Resmen dalga geçtiler! Bu hırsızlar çok pişkin...
Hırsız, Pişkin, Hırsızlık, Haber

YAŞAM Haberleri

İzmir'de, toplam 36 ev ve iş yerine girerek çalmadık eşya bırakmayan hırsızlık şebekesi, polisin düzenlediği operasyonlarla yakalandı. Soygun sırasında güvenlik kameralarına el sallayan hırsızın rahat hareketleri, polisi bile şaşırttı.

Güneydoğu'dan gelen ve İzmir’in korkulu rüyası haline gelen hırsızlık şebekesi, evlerin ve iş yerlerinin kapı göbeğini kırarak 33’ü ev olmak üzere tam 36 yerde, çalmadık eşya bırakmadı.

DALGA GEÇER GİBİ KAMERAYA EL SALLADI 

Güvenlik kameralarına yakalanan bazı hırsızlık şebekesi üyelerinin rahat tavırları ise pes dedirtti. Güvenlik kamera görüntülerinde bir apartmanın içerisine giren hırsızlar, önce etrafı kolaçan etti. Eşkalleri açık bir şekilde belli olan hırsızlar, kapı girişindeki kameralara da aldırış etmedi. Hırsızlardan birisi, dalga geçercesine apartmandaki kameralara el salladı. Hırsızın bu pişkinliği ise bu kadar da olmaz dedirtti.

NEFES KESEN KOVALAMACA 

Şikayetler sonrasında ev ve iş yerlerindeki güvenlik kameralarını tek tek inceleyen İzmir Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, S.A. (21), F.T. (30), O.Y. (21), O. Ç. (24), M.B.K. (23) isimli şahısların kimliklerini kameralardan tespit etti. Şahısların değişik değişik rent a car firmasından araç kiraladığını belirleyen güvenlik güçleri, zanlıların peşine düştü. Operasyonun düğmesine basan ekipler, S.A (21)’yı Çiğli ilçesinde kıstırdı. Hırsız, polisin ‘dur’ ihtarına ise uymadı. Yaşanan ve nefesleri kesen kovalamaca sırasında bir polis aracı kaza yaptı. Şahıs, daha sonrada yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili derinlemesine iz süren polisler, diğer şahısların kaldığı yerlere de baskın yaptı. Baskınlarda, 4 kişi daha gözaltına alınırken, aramalarda iki adet tabanca, kol saatleri, cep telefonları, hırsızlıkta kullanılan suç aletleri ve altınlar ele geçirildi. 
İzmirlilerin korkulu rüyası haline gelen 5 zanlı, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu. 

Resmen dalga geçtiler! Bu hırsızlar çok pişkin...

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...