Ölen yolcu otobüsün bagajına konuldu

Düzenleyen:
Ölen yolcu otobüsün bagajına konuldu

YAŞAM Haberleri

İstanbul'dan Tokat'a giden şehirlerarası otobüste fenalaşan 74 yaşındaki kadın hayatını kaybetti. Ardından skandal bir olay yaşandı; cenaze bagaja konuldu ve otobüs yoluna devam etti.

İstanbul'dan Tokat'a giden otobüste hayatını kaybeden 74 yaşındaki kadının cenazesi bagaja konuldu. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Olay, İzmit Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde meydana geldi. İstanbul'dan Tokat'ın Reşadiye İlçesi'ne giden otobüste bulunan 74 yaşındaki Zeliha Çoban bir anda rahatsızlandı. Yolcuların da yardımı ile yaşlı kadın dinlenmesi için otobüsün arka koltuklarına yatırıldı.

Zeliha Çoban bir süre sonra hayatını kaybetti. Zeliha Çoban'ın ölümünü hemen kabullenen yakınları polise haber vermek yerine cenazesini memleketlerine götürmek üzere battaniyeye sararak otobüsün bagaj kısmına koydu.

Ölen yolcu otobüsün bagajına konuldu

Otobüs İzmit'ten yolcu alacağı sırada yolcularından birinin haber vermesiyle olay yerine 112 Acil ekibi geldi. Olay yerine gelen sağlık ekibi, Zeliha Çoban'ın öldüğünü tespit ederken, polis ekiplerine haber verildi.

Ölen yolcu otobüsün bagajına konuldu

Polisin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından cenaze otopsi için İzmit Asri Mezarlık morguna kaldırdı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Ölen yolcu otobüsün bagajına konuldu

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...