HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Konya'dan Suriye'ye yardım eli uzandı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Konya'dan Suriye'ye yardım eli uzandı
Konya, İHH, 2 Tır Yardım, Suriye, , Haber

YAŞAM Haberleri  / AA

Konya İHH İnsani Yardım Derneğince temin edilen 2 tır yardım malzemesi, Suriye'ye gönderildi.

Dernek Başkanı Hasan Hüseyin Uysal, Mevlana Müzesi otoparkında düzenlenen uğurlama töreninde, bugün gönderilecek olan 2 tır ile 1,5 yılda Suriye'ye 155 tır göndermiş olacaklarını söyledi.

Suriye'deki işgalin halen sürdüğünü hatırlatan Uysal, "Amerika, Rusya, İran ve başka unsurlar, Suriyeli vatandaşların annelerinden doğdukları zaman kazandıkları hakları ellerinden almaya çalışmaktadır. Bu kirli emellere sahip şer odakları, Suriye'de uydu devletler oluşturma derdindedir." dedi.

Uysal, İHH olarak yardımların aralıksız olarak gönderilmeye devam edeceğini aktardı.

Yardımlar konusunda İHH'nın her zaman baş rol oynadığını belirten Uysal, "Biz İHH olarak kardeşlerimizi asla unutmadık. Dünyanın neresinde acı varsa İHH her zaman orada hazır oldu. Savaşın 6. yılındaki Suriye'ye elimizden gelen yardımı yaptık ve bu konuda her zaman başa oynayan bir teşkilat olduk. Bu tırlarımızda 50 bin adet kumanya bulunmaktadır. Yardımlarımız inşallah sağ salim yerine ulaşır." şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...