Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Aşırı hız yapan kadın sürücü feci şekilde öldü

Düzenleyen:
Aşırı hız yapan kadın sürücü feci şekilde öldü

YAŞAM Haberleri

Ankara’da aşırı hız yapan kadın sürücü, tünel girişinde duvara çarptı. Hurdaya dönen aracın içinden itfaiye erlerinin yardımıyla çıkarılan sürücü, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Kaza, gece saatlerinde Çankaya’da meydana geldi. Atatürk Bulvarı üzerinden 06 FK 7899 plakalı otomobille Küçükesat istikametine seyir halinde olan Büşra Özakalın, tünel girişinde direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil, tünelin yol ayrımında duvara çarptı. Kazayı gören vatandaşlar, polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, hummalı bir çalışma sonucu sürücüyü sıkıştığı yerden çıkardı. Ambulansla hastaneye kaldırılan Özakalın, hastanede hayatını kaybetti. Otomobilin tekerleği ve birçok parçasının ise yola savrulduğu görüldü. Polis ekipleri, tünelin girişini trafiğe kapadı. Otomobilin hız göstergesinin 110 km’de kaldığı gözlenirken, yolda herhangi bir fren izine rastlanmadı. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...