Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kamyonetle yolunu kesip, pompalıyla öldürdü

Düzenleyen:
Kamyonetle yolunu kesip, pompalıyla öldürdü

YAŞAM Haberleri

Antalya'nın Serik İlçesi'nde 28 yaşındaki Rıfat Çakıcı, kamyonetiyle önünü kestiği motosiklette, bir süre önce ayrıldığı eşiyle ilişkisi olduğu öne sürülen 39 yaşındaki Mustafa Babur'u pompalı tüfekle öldürdü.

Serik İlçesi Cumhuriyet Mahallesi'ndeki olay, dün saat 23.30 sıralarında meydana geldi. Ömer Gökçe'nin kullandığı motosikletin önü, Cumhuriyet Caddesi'nde Rıfat Çakıcı tarafından kamyonetle kesildi. Aracından inen Çakıcı, motosikletin arkasında oturan Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü'nün Serik biriminde çalışan Mustafa Babur'a pompalı tüfekle 3 el ateş ederek kaçtı. Çeşitli yerlerinden yaralanan Babur için Ömer Gökçe 112'yi arayarak yardım istedi. Gelen ekiplerin müdahale ettiği Mustafa Babur, ambulansla götürüldüğü Serik Devlet Hastanesi'nde yaşamını kaybetti. Rıfat Çakıcı ise bir süre sonra olayda kullandığı silahla Serik Polis Merkezi'ne teslim oldu. 
Cinayetin, Çakıcı'nın kısa süre önce ayrıldığı eşi ile Mustafa Babur arasındaki ilişki nedeniyle gerçekleştirildiği iddia edildi.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...