Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Çatapat ve barutlu mantar küçük çocuğu bu hale getirdi

Düzenleyen:
Çatapat ve barutlu mantar küçük çocuğu bu hale getirdi

YAŞAM Haberleri

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir ilkokul öğrencisinin çatapat ve mantar tabancasında kullanılan barutlu mantar ile yaptığı karışımın patlaması sonucunda yüzünde ve kafasında yanıklar oluştu.

Bayramlarda çocukların en büyük ve en tehlikeli oyuncağı olan mantar tabancası, çatapat, kızkaçıran gibi patlayıcılar tehlike saçmaya devam ediyor. Yasak olmasına rağmen rahatlıkla satışı yapılan patlayıcılar en son İnegöl’de bir çocuğun hayatını karartıyordu. İkamet ettikleri Mesudiye Mahallesi Ferik Sokak'ta oyun oynayan 7 yaşındaki ilkokul öğrencisi İbrahim D., çatapat ve mantar tabancasında kullanılan barutlu mantarla tehlikeli bir deneme yaptı. İki patlayıcıyı bir taşın üstüne üst üste koyan çocuk, yakın mesafeden patlatmaya çalıştı. 

HEPSİ BİR ANDA PATLADI 
İbrahim D., eline aldığı taşla patlayıcılara var gücüyle vururken, patlayıcılar büyük bir gürültü ile patladı. Patlayıcılardan çıkan alevlerin arasında kalan İbrahim’in boynu ve yüzünün tamamı ile saçlarının bir kısmı yandı. Yaralanan çocuk bağırarak yardım istedi. İbrahim, ailesi tarafından araçla İnegöl Devlet Hastanesi'ne getirildi. Boynu ile yüzünde birinci derece yanıklar oluşan çocuğun kafasına ve boynuna kadar özel sargılama yapıldı. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...