Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Suçsuz olduğu 9 yıl sonra ortaya çıktı

Düzenleyen:
Suçsuz olduğu 9 yıl sonra ortaya çıktı

YAŞAM Haberleri

14 yaşında 4 kişinin cinayetinden tutuklanan ve 9 yıl boyunca hapiste kalan adamın masumiyeti yıllar sonra ortaya çıktı.

ABD'de Hollywood filmlerini aratmayacak bir adalet savaşı mutlu sonla bitti.  2007 yılında, 14 yaşındayken 4 kişinin cinayeti ile suçlanan ve bu nedenle 39 yıl hapis cezasına çarptırılan Davontae Sanford, suçsuzluğunu 9 yıl sonra ispat edebildi. 

14 yaşında girdiği hapishaneden 23 yaşında çıkacak olan Sanford özgürlüğünü bir rastlantıya borçlu.  2007 yılında işlenen cinayeti işleyen kişinin bir başka suçtan gözaltına alınması, tabiri caizse Sanford'un kaderini değiştirdi. 

Suçsuz olduğu 9 yıl sonra ortaya çıktı

2015 yılında işlediği başka bir suçtan dolayı yakalanan katil, sorgusu sırasında 2007'deki cinayetleri de itiraf etti.  Bu itiraf ışığında dosyayı yeniden mahkemeye taşıyan Sanford'un avukatları yaklaşık 1 yıl süren mücadelenin ardından müvekillerinin özgürlüğüne kavuşmasını sağladı. 

Yıllar sonra başlattığı hukuk mücadelesini kazanan Sanford önümüzdeki günlerde 9 yıl kaldığı hapishaneden serbest bırakılacak. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...