Uşak'ta UFO paniği

Düzenleyen:
Uşak'ta UFO paniği

YAŞAM Haberleri

Uşak’ın Eşme ilçesinde gökyüzünde tanımlanamayan bir cismin dolaşması paniğe neden oldu.

2001 yılının ardından yeniden UFO tartışmalarına neden olan cismin balon olduğu anlaşıldı. Uşak’ın Eşme ilçesine bağlı Karabacaklı, Günyaka ve Saraycık köylerinde gökyüzünde görünen ve tanımlanamayan cisim paniğe neden olurken büyük merak uyandırdı. Eşme’de bu sefer yaşanan olayda ise ilk bakışta gökyüzünde uzakta görünen bu cismin renkli ve yanıp sönen obje olması, köylüler tarafından uzaylı olarak değerlendirilirken bölgedeki köylüler kısa süreli panik ve heyecan yaşadılar. Bölgeye giden bir muhabirin gökyüzündeki renkli cismi yakından görüntülemesi üzerine ufo olduğu sanılan objenin bir baloncuya ait helyum gazıyla doldurulan balon olduğu anlaşıldı. 
Yine Eşme ilçesinde 2001 yılında Narlı köyü yakınlarında tarlaya giden bir aile, uzaylı bir cismin kendilerine taş yağdırdıktan sonra uçarak kaybolduğunu ileri sürmüştü. 
Uşak'ta UFO paniği

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...