Hamile kadının feci sonu

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Hamile kadının feci sonu

YAŞAM Haberleri  / DHA

MERSİN'in Tarsus İlçesi'nde kamyonetin çarptığı motosiklette bulunan Suriye uyruklu hamile kadın öldü, motosiklet sürücüsü ise ağır yaralandı.

Kaza, saat 00.30 sıralarında D-400 Karayolu Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu bağlantı noktası yakınında meydana geldi. İddiaya göre, kent merkezi yönünde ilerleyen Suriye uyruklu Cemil Rahmen'in kullandığı 33 AJD 85 plakalı motosiklete, aynı yönde giden plakası ve sürücüsü tespit edilemeyen beyaz renkli bir kamyonet çarptı. Çarpmanın şiddetiyle motosiklet sürücü Rahmen ile arkasında oturan adı öğrenilemeyen Suriye uyruklu bir kadın yola savrulurken, kamyonet ise hızla kaçarak uzaklaştı. 
İhbar üzerine kaza yerine gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, hamile olduğu öğrenilen kadının öldüğü belirlendi. Kazada ağır yaralanan Rahmen ise ambulansla yakındaki özel bir hastaneye kaldırıldı. Hayatını kaybeden kadının cesedi, Cumhuriyet Savcısı'nın yaptığı incelemenin ardından Tarsus Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırılırken kaçan kamyonet sürücüsü aranıyor.

Hamile kadının feci sonu

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...