Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Dolandırıcıların işte son oyunu!

Düzenleyen:
Dolandırıcıların işte son oyunu!

YAŞAM Haberleri

Son zamanlarda sıklıkla karşılaştığımız dolandırıcılık yöntemlerine bir yenisi daha eklendi. Üstelik bu yöntem saç problemi yaşayıp sarımsakla çare arayan erkekleri kolaylıkla ağına düşürebilecek türden.

İnternet dolandırıcılarının şimdiki oyunu da saç ilaçları... Sosyal medyada verdikleri reklamlarla vatandaşı kandırıp, sahte ilaçları kapıda ödeme yöntemiyle satarak vatandaşların hem sağlığıyla hem de umuduyla oynuyorlar.

KARA SARIMSAK YALANI

Sarımsağın saç dökülmelerine karşı etkili olduğu, toplumda yaygın bir inanç... Her ne kadar dökülen saçları yeniden çıkardığı ispatlanmış olmasa da dolandırıcılar, kara sarımsak özünden yapıldığını iddia ettikleri şampuan ve losyonların saç çıkardığını vaat ediyor. Ve bu koca bir yalan.

SAHTE HABERLERLE KANDIRIYORLAR

Hazırladıkları 'sağlık haberi portalı' görünümlü sitelerde yer alan foto montaj görsellerle, sattıkları sahte ilaçları ana haber bülteninde çıkmış gibi gösteriyorlar. Hatta öyle ki, kiraladıkları stüdyolarda gerçeğini aratmayan ana haber bülteni videoları çekip yayınlıyorlar.

HAYAL ÜRÜNÜ DOKTOR VE KULLANICI YORUMLARI

Dolandırıcılar sattıkları sahte ürünleri satarken bir de hayali doktorun ağzından bu ilaçlara övgüler diziliyor. Bununla beraber Facebook'ta trol hesaplarla kullanıcı yorumu yapılıyor.Siz siz olun bu oyuna düşmeyin!

Dolandırıcıların işte son oyunu!

SABAH

 

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...