Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Baca temizliğinden kalan küller AVM’yi kül ediyordu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Baca temizliğinden kalan küller AVM’yi kül ediyordu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Baca temizliğinden kalan külleri ambalaj atıklarının arasına koyan dikkatsiz işçiler, Kocaeli’nin Derince ilçesindeki bir AVM’nin kül olmasına neden oluyordu.

Kocaeli’nin Derince ilçesinde bir AVM’de sabah 06.00 sıralarında çıkan yangın itfaiye ekiplerini alarma geçirdi. Yangının gece baca temizliğinden kalan küllerin çöplerin arasına atılmasından kaynaklandığı iddia edildi. Edinilen bilgiye göre Derince D100 karayolu kenarında bulunan bir AVM’de sabah saatlerinde dumanlar yükselmeye başladı. Çıkan dumanları fark eden AVM güvenlik görevlisi yangın tüpünü alarak ambalaj atığı depolama kısmında yükselen alevlere müdahale etmeye başladı. Güvenlik görevlisi, alevlerin AVM dış cephesini sararak büyümesi sonrasında ise durumu itfaiye ekiplerine haber verdi.
İhbar üzerine olay yerine polis, 112 ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen çok sayıda itfaiye ekibi alevlere müdahale ederek kontrol altına aldı. Ambalaj atığı depolama kısmında çıkan yangının AVM dış cephesini saran yalıtım malzemesine sıçraması sonucu AMV’de büyük çapta maddi hasar meydana gelirken yangına dikkatsiz bir işçinin neden olduğu iddia edildi.
AVM görevlisinin iddiasına göre gece AVM’de bulunan bir restoranda baca temizliği yapıldığı, buradan çıkan küllerin ise uyarmasına rağmen ambalaj atık kısmına bırakıldığı belirtti. Güvenlik görevlisi, çelik bir kova içerisinde atık kısmına bırakılan küllerin rüzgarın da etkisiyle ambalaj atıklarına sıçraması sonucu yangının çıktığını söyledi.
İtfaiye ekipleri yangının söndürülmesinin ardından binada kontrol işlemi yaparak olay yerinden ayrılırken, polis ekipleri yangın hakkında inceleme başlattı.  

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...