Abdest alırken sulama kanalına düştü boğuldu

Düzenleyen:
Abdest alırken sulama kanalına düştü boğuldu

YAŞAM Haberleri

Adana'da Suriye uyruklu inşaat işçisi abdest almak isterken düştüğü sulama kanalında boğuldu.

Edinilen bilgiye göre, Suriye'de süren iç savaştan çocuklarını alıp kaçan Zekeriya Haydan (41) geçen yıl Adana'nın Yüreğir ilçesi Çamlıbel Mahallesi'ne yerleşti. İnşaatlarda çalışıp geçimini sağlayan Haydan, dün çalıştığı yerden bisikletiyle çıktıktan sonra en son oğluyla telefonda konuşup abdest alıp namaz kıldıktan sonra eve geleceğini söyledi. Ancak aradan uzun bir zaman geçmesine rağmen Zekeriya Haydan eve dönmedi. Bunun üzerine Haydan'ın oğlu Kemalettin Haydan polis merkezine giderek kayıp başvurusunda bulundu. Haydan başvurunun ardından bir taraftan da arkadaşlarıyla babasını aramaya başladı.

Kemalettin Haydan babasının bisiklet ile eve geldiği güzergahı kontrol ederken DSİ'ye ait sulama kalanı kenarında babasının bisikletini gördü. Bisikletin yanına gelen Haydan, babasının şapkasını, ayakkabısını ve havlusunu da buldu. Telefonda namaz kıldıktan sonra geleceğini söylemesinden dolayı abdest alırken kanala düşmüş olabileceğinden şüphelenen aile hemen durumu polise bildirdi. Sarıçam ilçesi İncirlik Mahallesi'ndeki olay yerine gelen ekipler sualtı polisine bilgi verdi. Su altı polisi arama yaptı ancak Zekeriya Haydan bulunamadı.Bugün sabah saatlerinde polis yine sulama kanalında arama başlattı. Polis yaptığı aramalar sonucunda Haydan'ın cenazesini kanalda buldu. Cenaze otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı. 

Abdest alırken sulama kanalına düştü boğuldu

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...