Direğe çarpan araçtaki yolcunun parmağı koptu

Düzenleyen:
Direğe çarpan araçtaki yolcunun parmağı koptu

YAŞAM Haberleri

Bursa-Ankara karayolunda aydınlatma direğine çarpan otomobildeki 2 kişi yaralandı. Araç içinde sıkışan yaralıları itfaiye ekipleri kurtarırken, bir yaralının parmağı koptu.

Edinilen bilgiye göre, İnegöl'den Bursa istikametine gitmekte olan Özcan Erkul (32) yönetimindeki 16 GY 540 plakalı otomobil, Kalburt mevkiinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıktı. Orta refüje çıkarak beton aydınlatma direğine çarpan araçtaki sürücü Özcan Erkul ile ağabeyi Erol Erkul (44) araç içinde sıkıştı. Kaza yerine sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye arama kurtarma ekipleri tarafından sıkıştıkları yerden kurtarılan yaralılar, yapılan ilk müdahalenin ardından 112 Acil Servis ambulansı ile İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.Kazada Erol Erkul’un araç ile beton direk arasında sıkışarak kopan sol elinin başparmağı ise, yapılan aramalar sonucu itfaiye ekipleri tarafından bulunarak sağlık ekibine teslim edildi.

Direğe çarpan araçtaki yolcunun parmağı koptu

Direğe çarpan araçtaki yolcunun parmağı koptu

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...