Yol ortasında pompalı tüfekli ve sopalı kavga

Düzenleyen:
Yol ortasında pompalı tüfekli ve sopalı kavga

YAŞAM Haberleri

Kayseri'de aralarında husumet bulunan iki grup arasında pompalı tüfekli, sopalı kavga çıktı. Korku dolu anların yaşandığı olayda iki araçta maddi zarar meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre Kocasinan ilçesi Sahabiye Mahallesi Mete Caddesi Boylar Sokak'ta meydana gelen olayda aralarında husumet bulunan iki grup karşı karşıya geldi. Grubun büyükleri barışmak için konuşmaya başladığı sırada tekrar tartışma çıktı. Çıkan tartışma kavgaya dönüşünce bir kişi elindeki pompalı tüfekle diğer grubun bulunduğu 58 M 8751 plakalı minibüse ateş açtı. Minibüsün camı parçalanırken, bir kişi de elindeki sopa ile park halindeki 38 VA 574 hafif ticari aracın camlarını kırdı. Olay yerine çok sayıda polis ekipleri sevk edilirken, iki grup da olay yerinden araçlarla ayrıldı. Polis ekipleri zarar gören araç ve olay çevresinde inceleme yaptı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...