Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Biri çocuk 2 kişi gölette boğuldu

Düzenleyen:
Biri çocuk 2 kişi gölette boğuldu

YAŞAM Haberleri

Edirne’de, buzdolabı kapağına boş varil bidonlarını bağlayarak gölete açılan biri çocuk 2 kişi, derme çatma yaptıkları kayığın alabora olması sonucu boğuldu.

Edinilen bilgiye göre, Edirne’nin Uzunköprü ilçesine bağlı Beykonak köyü yakınlarında bulunan gölette hem balık yetiştiriciliği yapmak hem de balık tutmak için ihaleyi alan Mehmet Özer (41), yakın arkadaşları ile birlikte gölete gitti. Arkadaşının 10 yaşındaki oğlu Soykan D. ile birlikte balık yavrularını bırakmak için gölete açılan Özer, buzdolabı kapağına bağlı varillere yapılan derme çatma kayığın alabora olması sonucu gölete düştü. Özer ve Soykan D. gölette gözlerden kayboldu.

GECE ARAMA YAPILAMADI
Görgü tanıklarının ihbar etmesi üzerine bölgeye jandarma, 112 acil sağlık ve AFAD ekipleri sevk edildi. Olayın akşamüstü gerçekleşmesi ve havanın kararması ile birlikte ekipler, arama kurtarma çalışmalarına devam edemedi. Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte ekipler, ilk olarak 10 yaşındaki Soykan’ın kıyıya vuran cansız bedenine ulaştı. AFAD ekiplerinin gölet üzerinde şişme botla yaptığı arama sonrası 41 yaşındaki balık yetiştiricisi Mehmet Özer’in de cansız bedenine ulaşıldı. Özer ve Soykan D.’nin cesetleri, otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...