Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Patnos iki öğretmene ağlıyor

Düzenleyen:
Patnos iki öğretmene ağlıyor

YAŞAM Haberleri

Patnos'ta görev yapan iki öğretmen trafik kazasında hayatını kaybetti.

İki öğretmenin ölüm haberini duyan meslektaşları, öğrencileri ve veliler, Devlet Hastanesi önüne akın etti. Acı haberle hepsi gözyaşı döktü.Ağrı’nın Patnos ilçesinde, dün iftara yetişmek isteyen Budak Köyü İlköğretim Okulun müdüresi 29 yaşındaki Berat Çivi ve Tes-İş Ortaokulu müzik öğretmeni 26 yaşındaki Yunus Emre Erdoğan’ın içinde bulunduğu Otomobil, aşırı hız nedeniyle virajı alamayarak takla attı. Kazada hurdaya dönen otomobildeki iki öğretmen hayatlarını kaybederken, meslektaşları, öğrencileri, velileri ve Patnos halkı, acı haberle gözyaşı döktü. Kaza, dün saat 19.35’te Patnos’un Eskikonak Köyü yakınlarında meydana geldi. Gittikleri Çamurlu Köyü’nde günlerini geçiren Budak Köyü İlköğretim Okulun müdüresi Berat Çivi ve arkadaşı Tes-İş Ortaokulu müzik öğretmeni Yunus Emre Erdoğan, iftara yetişmek için Patnos’a doğru yola çıktı. Berat Çivi yönetimindeki 61 KA 687 plakalı otomobil, aşırı hız nedeniyle virajı alamayarak uçuruma yuvarlandı. İttar vaktine 7 dakika kala meydana gelen kazada, sürücü Berat Çivi ile müzek öğretmeni arkadaşı Yunus Emre Erdoğan, otomobilden fırladı. Berat Çivi kaza yerinde can verirken, Yunus Emre Erdoğan ise ağır yaralandı. Patnos Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Erdoğan, doktorların tüm çabalarına karşın kurtarılamadı ve gece saatlerinde hayatlarını kaybetti..

Trabzonlu olan Berat Çivi ile Tokatlı olan Ahmet Yunus Emre Erdoğan’ın ölüm haberini duyan meslektaşları, öğrencileri ve veliler, Devlet Hastanesi önüne akın etti. Acı haberle hepsi gözyaşı döktü. Yapılan otopsinin ardından genç öğretmenlerin cenazeleri, Trabzon ve Tokat’a gönderildi.Kazayla ilgili soruşturma sürdürülürken, arkadaşları, öğretmenlerin 15 gün önce, tel örgüye başı sıkışan köpek yavrusunu kurtarma görüntülerini sosyal medyada paylaştı. Görüntülerde, akşam üzeri köpek yavrusunun iniltisini duyan Berat Çivi ile Erdoğan, sesin geldiği yere gidince hayvanın başının tel örgüye sıkıştığını görüyor ve pense ile telleri kesip köpek yavrusunu kurtarıyorlar. Kurtarmanın ardından genç öğretmenler, yavru köpeğe yiyecek veriyor.

'HAYALLERİM GERÇEKLEŞTİ'

Tokat’ın Erbaa İlçesi’nde yaşayan Seyhan- Suat Erdoğan çiftinin, üç çocuğun biri olan Ahmet Yunus Emre Erdoğan’ın ölümü, yakınlarını ve arkadaşlarını üzüntüye boğdu. Üniversiteyi tek dersten dolayı 7 yılda bitirdiği öğrenilen Erdoğan’ın KPSS’de başarılı olmasına rağmen atanamadığı ortaya çıktı. Bu süre içerisinde topluma hizmet dersi için kentte bulunan Görme Engelliler Okulunda görev yapan genç öğretmen, öğrencileri ile birlikte 26 Haziran Atatürk Kültür Sarayı’nda onlarca konser verdi. Geçen yıl tek dersini vererek mezun olan Erdoğan, KPSS’de de başarılı olarak Patnos İlçesi’nde bulunan Tes-İş Ortaokulu’nda müzik öğretmeni olarak atandı. Erdoğan’ın atanmasının ardından sosyal medya hesabından, "Beni ısrarla mezun etmeyen ’hocalar’ oldu. Bundan sebep aileme varana kadar mahcubiyet yasamadığım, aramın bozulmadığı kimse kalmadı. Zayıfladım saçlarım döküldü psikolojim bozuldu. Şimdi geç de olsa hayallerimi gerçekleştirmek için gecemi gündüzüme katarak imkansızlıkları, olmazlari kafamdan silerek uykusuz kalıyor çalışıyorum" yorumunda bulunduğu görüldü.
 

KALBİM YERİNDEN ÇIKACAK!

Geçen yıl ataması yapıldığı gün sosyal medya hesabına ’Son 40 dakika. Kalbim yerinden çıkmazsa iyidir. Allah’ım hakkımızda hayırlısı nereyse orayı nasip et" yazan Ahmet Yunus Emre Erdoğan geriye ise okulunda öğrencileri ile birlikte söylediği ’Hoş geldin’ türküsü kaldı. Sosyal medya hesabından sınıfındaki öğrencileri ile birlikte verdiği konserlerin videosunu paylaşan talihsiz öğretmen, Reşadiye’nin Bozcalı beldesinde bugün ikindi namazı sonrası toprağa verilecek.

TRABZON'TA TOPRAĞA VERİLDİ

Kazada hayatını kaybeden Budak Köyü İlköğretim Okulu Müdiresi 29 yaşındaki Berat Çivi’nin cenazesi, memleketi Trabzon’da gözyaşları arasında toprağa verildi. Cenazesi Ağrı’dan Trabzon’a getirilen Berat Çivi için Karşıyaka Fatma Hatun Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Berat Çivi’nin annesi Aynur Çivi ile babası Köksal Çivi, taziyeleri kabul ederken, genç öğretmenin meslektaşları da gözyaşı döktü. Berat Çivi’nin cenazesi, ikindi namazı sonrasında kılınan cenaze namazı sonrası Sülüklü Mezarlığı’nda toprağa verildi. Bekar olan ve 2 yıldır Patnos’ta görev yapan Berat Çivi’nin ailesiyle yaptığı son görüşmede, bugün için Trabzon’a geleceğini söylediği öğrenildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...