Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Baba gibi kaymakam

Düzenleyen:
Baba gibi kaymakam

YAŞAM Haberleri

Öksüz ve yetimlerin pembe laptoptan yavru köpeğe kadar bütün istekleri Bandırma Kaymakamı Tuncay Sonel tarafından yerine getiriliyor

Bandırma Kaymakamı Tuncay Sonel, ilçedeki öksüz ve yetim 486 çocuğa “Baban ya da annen hayatta olsa kendisinden ne isterdin” sorusunu yöneltti. Proje kapsamında tespit edilen 486 yetim ve öksüz çocuğun mektupları Kaymakam Sonel tarafından tek tek okunarak istekleri belirlendi. ‘Kaymakam Baba’, ‘Kaymakam Amca’ diye başlayan mektuplarda beklentilerini sıralayan çocuklar, bilgisayar, genç odası, pembe laptop, cep telefonu, yavru köpek, paten isteğinde bulundu. ‘Bayramlık almaya annemle gitmek isterdim’ , ‘Babam ile pastaneye oradan da sinemaya gitmek isterdim’, ‘Babam hayatta olsaydı ona sarılıp onu koklamak isterdim’ gibi duygu dolu sözlerle Kaymakam Sonel’e hitap eden çocuklar duygu dolu anlar yaşattı. Hayırseverlerin de desteği alınarak özel olarak hazırlanan hediye paketleri Müftü, Emniyet Müdürü, Jandarma Komutanı, Sağlık Ekibi, Daire Amirleri,Vakıf personeli, hayırseverler ile birlikte kendinin de içinde bulunduğu ekip tarafından akşamları evlerine götürüldü. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...