Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sokak ortasında cinayet işledi, 'Ben Karadenizliyim' deyip...

Düzenleyen:
Sokak ortasında cinayet işledi, 'Ben Karadenizliyim' deyip...

YAŞAM Haberleri

Samsun'da işyerini kundakladığını ileri sürdüğü 34 yaşındaki Koray Yalçın'ı sokak ortasında tabancayla 7 el ateş ederek öldüren 33 yaşındaki Tuncay T., emniyete götürülürken "Ben Karadenizliyim, para vermem" diye bağırdı.

Olay bugün İlkadım İlçesi İlyasköy Mahallesi Tire Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre evlerinin önünde olan Koray Yalçın'ın yanına gelen ve aynı mahallede marangoz atölyesi bulunan Tuncay T. arasında tartışma başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine şüpheli üzerindeki tabancayı çıkarıp Koray Yalçın'a doğrultu. Yalçın şüpheliye "Ne olur yapma" diye yalvardı ancak Tuncay T. tabancasını 7 el ateşleyip olay yerinden kaçtı. Başından, vücudundan ve sırtından yaralanan Yalçın olay yerinde can verirken silah seslerini duyup dışarı çıkan hamile olan eşi Merve Yalçın ile diğer yakınları sinir krizi geçirdi. 

Cinayetten sonra silahıyla birlikte polise giderek destim olan Tuncay T. ilk ifadesinde, Koray Yalçın'ın işyerini kundakladığını ve bu nedenle aralarında husumet olduğunu söyledi. Cinayet masası ekipleri tarafından sağlık kontrolüne götürüldükten sonra Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen Tuncay T., eliyle Rabia işareti yapıp, "Tayyip Erdoğan Başkanım beni kurtar bu adaletsizlerden. Ben Karadenizliyim haraç vermem" diye bağırdı. 
Şüpheli Tuncay T. sorgusunun ardından adliyeye sevk edilecek.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...