HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Kadıköy'de göçük

Düzenleyen: /
Kadıköy'de göçük
Kadıköy, Göçük, Kanalizayon, İstanbul, Haber

YAŞAM Haberleri

Kadıköy'de kanalizasyon çalışmaları sırasında toprak kayması meydana geldi. Toprak altında kalan işçiyi kurtarmak için itfaiye ekipleri seferber oldu. Toprak altındaki işçi yaklaşık 1 saatlik çalışma sonucu kurtarıldı.

Olay, Kadıköy Acıbadem Mahallesi Faik Bey Mescidi sokakta saat 14.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre bir inşaatın kanalizasyon çalışması yapılırken toprak kayması meydana geldi. Çalışma nedeniyle açılan çukura giren 51 yaşındaki 2 çocuk babası İsmail Mıntaç, kayan toprakların altında kaldı. Boğazına kadar toprağın içerisinde kalan Mıntaç'ı görenler itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Kadıköy'de göçük

1 SAATTE KURTARILDI

Olay yerine gelen itfaiye erleri toprak altında kalan adamı kurtarmak için çalışma başlattı. Bu esnada 112 ekipleri de hazır bulundu. İtfaiye erleri yaklaşık 1 saat süren çalışmanın ardından toprak altındaki işçiyi çıkarttı.

Kadıköy'de göçük

Kadıköy'de göçük

HAYATİ TEHLİKESİ YOK

Yaralı olarak kurtarılan işçi ambulans ile Haydarpaşa Numune Hastanesi'ne götürüldü. Yaralının durumunun iyi olduğu öğrenildi. Görgü tanıkları, işçinin kanalizasyon çalışması sırasında kayan toprağın altında kaldığını ifade etti.

Kadıköy'de göçük

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...