Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Atalay Filiz'in cezavindeki ilk sözleri ortaya çıktı!

Düzenleyen: / Kaynak: Hürriyet
Atalay Filiz'in cezavindeki ilk sözleri ortaya çıktı!

YAŞAM Haberleri  / Hürriyet

Kişinin katil zanlısı olarak İzmir’de yakalanan Atalay Filiz'in cezaevindeki ilk sözleri ortaya çıktı.

İzmir’de yakalanan Atalay Filiz, Silivri Cezaevi’ndeki ilk gecesini uyuyarak geçirdi. Tek kişilik karantina koğuşuna koyulan Filiz’in, kendisini koğuşa getiren görevlilere, “Uzun zamandan beri ilk kez yatakta yatacağım” dediği öne sürüldü. Atalay Filiz (29), 3 yıl önce Ankara’da işlediği çifte cinayetin ardından kayıplara karışmıştı. Firari olduğu dönemde Tuzla’da tarih öğretmeni Fatma Kayıkçı’nın eşinin işlettiği çay bahçesinde çalıştı. Kendi iddiasına göre, gerçek kimliğini öğrenen Kayıkçı’yı 27 Mayıs’ta öldürdükten sonra yine ortadan kaybolmaya çalıştı. Ancak ilk cinayetin ardından yaptığını bu kez yapamadı. Gazete ve televizyon haberlerine çıktığında tüm Türkiye adını öğrenmişti. 17 günlük firarının ardından ise İzmir’de yakalandı. Son günlerini arazide geçirdiği için oldukça yorgun ve bitkindi.

GECE 1’DE TEK KİŞİLİK KOĞUŞA ALINDI

Aynı gün İzmir’den İstanbul’a getirilirken araçta uyuyakaldı. İstanbul’a getirilince hemen sorgu süreci başladı. Polis tarafından sabaha kadar sorgulandı. Önceki sabah ise İstanbul Anadolu Adliyesi’ne götürüldü. Burada adliyenin nezarethanesinde uyumaya çalıştı ancak başaramadı. Mahkeme tutuklanmasına karar verince, polisler tarafından üzerinde çelik yelekle Silivri Cezaevi’ne getirildi. Detaylı üst araması ve diğer işlemlerin tamamlanması saat 01.00’i buldu. Atalay Filiz tek kişilik karantina koğuşuna alındı.

BİR SÜRE KARANTİNADA

Karantina koğuşuna konulunca su içen Filiz daha sonra hemen yatağına yattı. Atalay Filiz geceyi uyuyarak geçirse de çok erken saatte uyandı. Sabah kahvaltısını getiren görevliye, okuyacak bir şeyleri nereden bulabileceğini sordu. Atalay Filiz’in karantina koğuşundaki günleri birkaç hafta sürecek. Bu sürede sürekli gözetim altında olacak. Cezaevi idaresi daha sonra Atalay Filiz’i suç tipi ile sosyal ve fiziksel özelliklerine göre tek kişilik ya da 3 kişilik bir odaya nakledecek. Eğer ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılırsa cezasını hücrede geçirecek.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: Hürriyet
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...