Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Köpek havlaması yüzünden 5 yaşındaki çocuğu öldürdüler

Düzenleyen:
Köpek havlaması yüzünden 5 yaşındaki çocuğu öldürdüler

YAŞAM Haberleri

Siirt’in Pervari ilçesine bağlı Belenoluk köyünde köpek havlaması yüzünden komşu iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 1 çocuk ölürken, 2 çocuk da yaralandı.

Alınan bilgilere göre olay, dün akşam saat 21.00’de Belenoluk köyünde komşu ve aynı zamanda akraba olan Aydemir ve Akcan aileleri arasında meydana geldi. Rıza Akcan’ın kapısı önünde bağlı bulunan köpeğin sürekli havlamasından rahatsız olan komşusu Raif Aydemir, taş atarak susturmak istedi. Bu sırada Rıza Akcan dışarı çıkarak Raif Aydemir ile tartışmaya başladı. Kısa sürede aile fertlerinin de olaya müdahil olmasıyla büyüyen tartışmada Raif Aydemir eve gidip uzun namlulu tüfeğini alarak rastgele ateş etmeye başladı. 
Olay sırasında Rıza Akcan’ın evinin damında oynayan 5 yaşındaki Dılgeş, 15 yaşındaki Divan ve 12 yaşındaki Hazal Akcan kurşunların hedefi oldu. 5 yaşındaki Dılgeş Akcan olay yerinde yaşamını yitirirken, yaralanan Divan ve Hazal Akcan köye 30 kilometre uzaklıkta bulunan Van’ın Çatak Devlet Hastanesine getirildi. Küçük çocuk, yapılan ilk müdahalenin ardından Van’daki hastanelere sevk edildi. 
Olayın duyulmasıyla hastaneye gelen Çatak Belediye Eş Başkanı Evin Keve, Akcan ailesine taziye ve ‘geçmiş olsun’ dileklerinde bulundu. Bir çocuğun ölümüne ve 2 çocuğun yaralanmasına yol açan Raif Aydemir kayıplara karışırken, köyde geniş güvenlik önlemi alındı. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...